Finance, Control & Intelligence

Met ongeveer 1.000 kredietchecks per dag, 11,5 miljoen geregistreerde kredieten, 500 zakelijke relaties, zo’n 130 collega’s en een maatschappij die continu in beweging is, begeven we ons in een complexe en datarijke omgeving. Een betrouwbare bedrijfsvoering is hierbij van groot belang.

Onze Finance, Control & Intelligence specialisten bieden maximale ondersteuning, advies en inzicht om onze organisatie verder te helpen. Betrouwbare informatie is essentieel voor een organisatie die zich razendsnel ontwikkelt. Door nu de juiste beslissingen te nemen, creëren we ruimte voor de investeringen van morgen. Zowel op juridisch als financieel gebied.

Betrouwbare cijfers en een gezonde financiële huishouding zijn de basis voor een goed  functionerende organisatie. De afdeling Finance, Risk & Compliance is verantwoordelijk voor de beheersing en verwerking van de factuurstromen, de financiële administratie en de controle hierop. Hierbij kun je ook denken aan interne audits, cashmanagement, risicomanagement, fiscale zaken en ISO-certificering en gegevensbescherming. Hiernaast worden data analyses, business intelligence rapportages en modellen ontwikkeld en onderhouden.

Door een robuuste interne beheersing komt ruimte vrij voor innovatie. De collega’s van Risk & Compliance ondersteunen BKR op tal van manieren bij het in control komen en blijven van de organisatie.

Peter Hofman

Teammanager Risk & Compliance

Vacatures Finance, Control & Intelligence

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar bij Finance, Control & Intelligence.

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.