Vacature
Omschrijving
Eindelijk koken zonder stress, maar mét plezier, creativiteit en regelmaat
Bij Stichting BKR in Tiel zoeken we per direct een zelfstandig werkend kok die het leuk vindt om het bedrijfsrestaurant op eigen wijze tot leven te brengen. Geen avonden, geen feestdagen, geen rennende bediening. Gewoon een fijne werkdag waarin jij de keuken runt en je eigen ideeën kunt laten zien.
Over BKR
Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) helpt kredietverstrekkers verantwoord te lenen en consumenten bewust te lenen. Vanuit ons kantoor in Tiel registreren we kredietgegevens en verstrekken we kredietnormen. Zo dragen we bij aan een gezonde financiële markt in Nederland.
Bij BKR werken circa 135 medewerkers in een organisatie waar professionaliteit, samenwerking en een goede werksfeer hand in hand gaan. We zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die het belangrijk vindt dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en met plezier naar hun werk gaan.
Wat je gaat doen
Je verzorgt dagelijks een verse, gevarieerde lunch voor collega’s: van broodjes, gevarieerd assortiment aan beleg, soepen en salades tot warme snacks of bijvoorbeeld een luxe uitsmijter.
Je bedenkt zelf de menu’s en themaweken, afgestemd op seizoenen en de voorkeuren van medewerkers.
Je doet de inkoop, bewaakt de voorraad en zorgt dat alles netjes volgens HACCP en sociale hygiëne verloopt.
Je houdt rekening met diëten en wensen van collega’s.
Tijdens de lunch (tussen 12.00 en 13.30 uur) serveer je ongeveer 40 tot 50 gasten, met ondersteuning van collega’s bij de kassa in het bedrijfsrestaurant en de inkoop.
Naast de werkzaamheden in de keuken, zorg je ook voor het bedrijfsrestaurant en goedwerkende koffiemachines.
Je maakt onderdeel uit van het professionele en gezellige facilitaire team en draagt samen met elkaar bij aan een nette, gastvrije en goed verzorgde werkomgeving.
Vereisten
En wie ben jij?
Een ervaren kok, bij voorkeur met zo’n 7 - 15 jaar werkervaring in horeca en/of het bedrijfsleven.
Creatief en zelfstandig in de keuken: jij houdt van plannen, koken en mensen te verrassen met goed (en duurzaam) eten.
In het bezit van diploma’s Sociale Hygiëne en kennis van HACCP.
Collegiaal, praktisch ingesteld en iemand die goed past in een gemoedelijk team waar humor en samenwerking vanzelfsprekend zijn.
Wat kan je van ons verwachten?
Een fulltime baan (37,5 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling.
Veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en flexibiliteit in het bereiden van maaltijden.
Regelmatige werktijden van maandag tot en met vrijdag, in te plannen tussen 07.00 en 17.00 uur (in overleg met Manager FZ).
Een goed salaris (rond €2.650 bruto per maand, plus 13e maand en uitstekende secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen en Employee Benefit Budget van €1.000 netto extra).
Een fijn team bij Facilitaire Zaken waarin iedereen elkaar helpt en werkplezier belangrijk is.