hero

Ons adres is Teisterbantlaan 2a, 4006 EB in Tiel. Kom je met de auto? Vanaf de A15 ben je in 5 minuten bij ons. We hebben genoeg parkeerplekken. Laat je het van tevoren weten dat je met de auto komt? Dan reserveren we een plek voor je. Kom je met de trein? Dan loop je in 10 minuten van het station naar ons.

Ieder sollicitatie bij Stichting BKR is persoonlijk en zo behandelen we dit ook. Na je sollicitatie nemen wij contact met je op. Dit kan per telefoon of e-mail. Een eerste kennismakingsgesprek proberen we binnen 5 werkdagen na het eerste contact in te plannen. Dit vindt plaats op ons kantoor in Tiel. Het gesprek voer je dan met een collega van HR en de vacaturehouder. Na dit gesprek kan er een vervolggesprek ingepland worden. Daarna kan er een arbeidsvoorwaardegesprek volgen in combinatie met een aanbod door onze HR-afdeling. Als er geen match is, zorgen we ervoor dat de afwijzing persoonlijk en zorgvuldig wordt afgehandeld. We streven ernaar om de reden voor de afwijzing duidelijk en goed te beargumenteren.

De werksfeer is als open en vertrouwd te omschrijven. Collega’s in alle lagen van de organisatie zijn makkelijk benaderbaar en iedereen is behulpzaam. Er is veel ruimte voor het nemen van initiatief en wij sturen op eigenaarschap. Goede en eerlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Privacy is erg belangrijk voor ons, ook in het recruitmentproces. Na je sollicitatie slaan we je gegevens één jaar op in ons recruitmentsysteem. Daarna krijg je een mail met de vraag of je wilt dat we je gegevens bewaren voor andere vacatures. Reageer je hier niet op? Dan worden je gegevens verwijderd. Heb je gesolliciteerd en wil je jouw gegevens verwijderen? Klik dan hier of stuur een e-mail naar onze recruitment manager Lukas: l.geurts@bkr.nl. Hij zorgt ervoor dat dit wordt geregeld en stuurt jou een bevestiging. Als je in dienst treedt bij Stichting BKR, zorgt onze HR-afdeling voor de verdere verwerking van jouw persoonsgegevens. Zij verwijderen jouw gegevens dan uit ons recruitmentsysteem.

De inwerkperiode ziet er voor iedere afdeling net iets anders uit. Maar een aantal zaken is voor iedereen gelijk. Zo krijg je bij je start een warm welkom. Op je eerste dag maak je op ontspannen wijze kennis op jouw afdeling en andere nieuwe collega’s. En je krijgt een rondleiding, je ontmoet onze bestuursvoorzitter en Directeur Human Resources en Facilitaire Zaken. We helpen je op weg om je computer en account te installeren, toegangspas te activeren en andere dingen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Contactpersoon

Lukas Geurts
Recruiter

l.geurts@bkr.nl
0654324433

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter, Lukas. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen in je sollicitatieproces. Je kunt Lukas bereiken via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit om van je te horen!