Over Stichting BKR

Bkr22sept2022 13Djvd

Onze missie

Samen bevorderen we het financieel welzijn van alle Nederlanders. Dat doen we door op een objectieve manier signalen te geven om problematische schulden en fraude in het financiële verkeer te voorkomen.

 

Overzicht én inzicht

Kredietaanbieders melden elke lening die zij verstrekken bij ons en ook als je achterloopt met betalen geven zij dat door. Dit is een wettelijke verplichting. Hierdoor hebben wij een overzicht van alle leningen en het betaalgedrag daarop.

Met dit overzicht geven wij kredietaanbieders inzicht in kredieten en het betaalgedrag daarop. Hiermee bepaalt een kredietaanbieder of een (extra) lening past bij je financiële situatie. Dit voorkomt dat je een lening afsluit die je niet kunt terugbetalen.

Iedereen kan zijn eigen gegevens bij ons inzien.

Meer dan kredietregistratie

Naast kredietregistratie, hebben we de ‘Vindplaats van Schulden’. Die helpt gemeenten om vroegtijdig schulden en betalingsachterstanden bij inwoners te signaleren waardoor zij financiële en sociale problemen kunnen voorkomen. En we bieden diensten aan om financiële fraude en identiteitsfraude te ontdekken én te voorkomen.

Meer weten

Onze organisatie

BKR is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Het is een platte organisatie met een bestuur en een managementteam. Er werken ongeveer 130 mensen.

 

Waar staan we voor?

We zijn allemaal maatschappelijk betrokken, bekwaam, transparant en betrouwbaar:

    • Alles wat we doen, doen we voor het financieel welzijn van Nederland.
    • We hebben deskundige mensen in dienst met een professionele houding naar de consument, aangesloten organisaties en stakeholders.
    • We leggen proactief uit wat we doen en waarom we dit doen.
    • We doen wat er van ons verwacht wordt. We doen wat we zeggen.

 

Zo werken we

Onze werksfeer is professioneel, open en informeel. We werken veel samen om elkaar te versterken. Zo komen kennis, inspiratie en daadkracht bij elkaar. Samen bereik je meer dan alleen. 

 

Voor jouw welzijn

Jouw welzijn is net zo belangrijk als het financieel welzijn van alle Nederlanders. Daarom krijg je naast je salaris elk jaar een persoonlijk budget om uit te geven aan je ontwikkeling, inrichting van je thuiswerkplek, mobiliteit of vitaliteit.

Solliciteren

Onze recruiter kijkt graag naar je motivatie en je CV. Soms heeft hij daar vragen over en belt hij je even. Daarna bespreekt hij je sollicitatie met de afdelings- of teammanager. Nodigen we je uit voor een gesprek, dan kan dat op ons kantoor in Tiel of digitaal. Een tweede gesprek is altijd op kantoor. Soms is een assessment onderdeel van je sollicitatie. Als blijkt dat we goed bij elkaar passen, krijg je een voorstel om bij ons te komen werken.

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.