Veelgestelde vragen

Waar zit Stichting BKR? Kan ik een open sollicitatie sturen? En hoe is eigenlijk de werksfeer? Op deze pagina krijg je antwoord op veelgestelde vragen.
Bkr Werken Bij Babet Hogervorst 3469G LR

Ons adres is Teisterbantlaan 2a, 4006 EB in Tiel.

Kom je met de auto? Vanaf de A15 ben je in 5 minuten bij ons. We hebben genoeg parkeerplekken. Laat je het van tevoren weten dat je met de auto komt? Dan reserveren we een plek voor je.

Kom je met de trein? Dan loop je in 10 minuten van het station naar ons.

Binnen onze organisatie spreken we Nederlands.

De vacatures die we nu hebben, vind je op deze site. Staat de vacature van jouw interesse er niet bij? Dat kan zomaar veranderen. Wil jij graag bijdragen aan het financiële welzijn van Nederland? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur ons dus vooral je open sollicitatie.

 

De werksfeer is als open en vertrouwd te omschrijven. Collega’s in alle lagen van de organisatie zijn makkelijk benaderbaar en iedereen is behulpzaam. Er is veel ruimte voor het nemen van initiatief en wij sturen op eigenaarschap. Goede en eerlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Discretie en privacy zijn voor ons heel belangrijk. Ook binnen het recruitmentproces. Na je sollicitatie slaan we je gegevens op in ons recruitmentsysteem. We delen je gegevens niet met anderen. Ga je na je sollicitatie niet bij ons aan de slag? Dan bewaren we je gegevens 6 maanden. Daarna krijg je een bericht met de vraag of je wilt dat we je gegevens bewaren voor andere vacatures. Reageer je hier niet op? Dan worden je gegevens verwijderd.

Een eerste gesprek kunnen we op ons kantoor in Tiel voeren. Maar dat kan ook digitaal via Microsoft Teams. Een tweede gesprek vindt altijd op kantoor plaats. We houden daarbij 1,5 meter afstand en we kunnen je geen hand geven.

Om de risico’s van het coronavirus te beperken, volgen we de adviezen van het RIVM op. We werken dus zoveel mogelijk thuis. Daarvoor hebben we ook middelen beschikbaar. En we houden afstand als we een keer op ons kantoor in Tiel zijn. Want alleen samen zorgen we voor een gezonde werkplek voor ons allemaal.

De inwerkperiode ziet er voor iedere afdeling net iets anders uit. Maar een aantal zaken is voor iedereen gelijk. Zo krijg je bij je start een warm welkom. Op je eerste dag maak je op ontspannen wijze kennis op jouw afdeling en andere nieuwe collega’s. En je krijgt een rondleiding, je ontmoet onze bestuursvoorzitter en Human Resources Manager. We helpen je op weg om je computer en account te installeren, toegangspas te activeren en andere dingen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Een fulltime werkweek bestaat uit 37,5 uur. Naast je salaris, kennen we een 13e maand en een bonus van maximaal één maandsalaris voor je persoonlijke prestaties. Je hebt in ieder geval 27 vakantiedagen en je pensioen wordt grotendeels vergoed. Een laptop, telefoon of auto krijg je als die nodig zijn voor je functie.


Contact met recruitment

Wil je in contact komen met recruitment? Stuur een e-mail naar Lukas Geurts: l.geurts@bkr.nl. Of bel hem: 06 5432 4433

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.