Om goed te zorgen voor het welzijn van onze collega’s vormen Human Resources en Facilitaire Zaken één afdeling. HR adviseert en ondersteunt de organisatie zodat iedereen optimaal kan functioneren. Facilitaire Zaken draagt zorg voor activiteiten als schoonmaak, receptie, keuken en het beheer van ons terrein en onze gebouwen.

Human Resources zorgt voor de werving en selectie van personeel. En houdt zich natuurlijk bezig met opleiding en ontwikkeling, personeel- en salarisadministratie, gezondheidsmanagement en alle operationele, juridische en beleidsmatige activiteiten die bij de arbeidsvoorwaarden horen.

Facilitaire Zaken zorgt voor onze gebouwen en het terrein, installaties, apparatuur en systemen. Maar ook de inkoop van materiaal en de inrichting van werkplekken. De receptie geeft bezoekers een warm welkom, de huishoudelijke dienst regelt onze lunch en koffie en de schoonmakers houden alles schoon.

De afdeling Human Resources & Facilitaire Zaken werkt veel en nauw samen met alle andere afdelingen binnen de organisatie. De afdeling heeft zo’n 12 vaste collega’s.

Het welzijn van onze mensen staat op één.

Mariska Schoots

Beleidsmedewerker Human Resources

Vacatures Human Resources & Facilities

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar bij Human Resources & Facilities.

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.