Zo’n 11,5 miljoen kredieten staan geregistreerd in ons Centraal Krediet Informatiesysteem. Daarmee beheren we één van de grootste databases van ons land, vol waardevolle en gevoelige gegevens. Nieuwe producten en diensten ontwikkelen en bouwen we zelf (inhouse). Wil jij daaraan bijdragen?

Al ruim 55 jaar zorgen we voor continuïteit van het financiële landschap in Nederland. Technische datatoepassingen die we creëren, hebben impact op de economie en op iedereen persoonlijk. Technologie, innovatie en dataveiligheid zijn essentiële onderdelen van onze bedrijfscultuur. Ze zitten in het DNA van onze ontwikkelaars, product owners, data-wetenschappers en analisten.

ICT werkt nauw samen met de business volgens de werkmethodiek van de CIO Office. Zo’n beetje alles wat we doen, is maatwerk. We werken met de meest moderne systemen, maar hechten tegelijk aan bewezen concepten. Zo weten we diverse tools slim en effectief in te zetten. Goed om te weten: De voertaal bij ons is Nederlands.

We geloven in continue verbeteringen, omdat alles wat wij doen en elk stukje code bijdraagt aan het financiële welzijn van alle Nederlanders.

Ronald Schellekens

Solution Architect

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.