Werken bij Stichting BKR

Q5A6262

We leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van problemen op het gebied van schulden, kredieten en fraude.

Jouw expertise positief inzetten voor het financieel welzijn in Nederland

Met jouw expertise heb je een directe impact op vele huishoudens in Nederland. Als stichting zonder winstoogmerk zetten wij onze ICT, data en infrastructuur in voor het financieel welzijn van Nederland.

Grote deskundigheid, een kleine organisatie & innovatieve technologie

Vanuit BizDevOps teams werken onze collega’s in de (Azure) Cloudomgeving. De teams zijn efficiënt ingedeeld en werken crossfunctioneel samen om de beste resultaten te behalen. Zo is iedereen betrokken, werken ze goed samen en helpen ze elkaar.

Je bouwt aan jouw C.V. & carrière

Stichting BKR is door haar maatschappelijke missie, unieke positie in de financiële wereld, producten en doorgroeimogelijkheden een prachtige toevoeging op jouw C.V. Dit zorgt ervoor dat er in de toekomst verschillende deuren voor je open gaan in het vervolg van je carrière.

 

Gezond & modern werkgeverschap 

Stichting BKR heeft goede arbeidsvoorwaarden, meteen competitief basissalaris, een werkweek van 37,5 uur, een vaste 13e maand, een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een premievrij pensioen. Daarbij heb je veel doorgroeikansen en thuiswerkmogelijkheden. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk erg belangrijk en dat laten we op zoveel mogelijkheden zien. 

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.